maanantai 12. maaliskuuta 2012

Play-off huumaa!

Play-off sirkus on kaupungissa. Tällä kertaa säbä-ääliöt ehtivät ennen jääkendojanareita, mutta eiköhän Jypinkylää rallatella Hippoksenkin puolella piakoin. Happee siis jauhaa pleijereitä sekä naisten että miesten voimin ja molempien joukkueiden esitykset ovat tuottaneet yhden täplän taululle. Miehet  kyykyttivät Tampereen Slassista ensimmäisessä kohtaamisessa voittaen monien vaiheiden jälkeen jatkoajalla kenenkäs muun kuin Petri Kaukon toimiessa pääarkkitehtina ja naiset katkoivat Nakkisormia toisessa osaottelussa. Miehille isot siis 1-0 ja naisille 1-1.

Tänään maanantaina miekkaillaan miesten toinen osaottelu ja veikkaanpa Monnarin lauteilla olevan tänään hyvät löylyt. Maaleja tullaan näkemään totutusti runsaasti ja eiköhän kotiyleisö näe tänään normaalia enemmän hyviä laitanahinoita ja maalinedusvääntöjäkin. Kehottaisin katselijoita seuraamaan erityisesti Classicin tornimaista pakin paikalla luutivaa Mika Savolaista. Tai ehkäpä tarkemmin sitä miten ison miehen pää kestää taskuunmahtuvien Happeen nuorten hyökkääjien oivallukset. Oma veikkaukseni on, että Savolainen tarjoaa kyynärpäätä parin boksin arvoisesti ja kotijoukkueen maalisarakkeeseen napsahtaa palkkioksi pari ylivoimahäkkiä.

Omaan tulosvetolappuun laitan molemmille joukkueille 6,7 ja 8. Pitkävetoon sijoitin ruksulle muutaman roposen eli mun kristallipallosta leijaili numerot 7-7 ilmoille. Luonnollisesti pikkubetsi yli 11,5 maalin kokonaistulokselle tuo loppuviikon lounasrahat.

Mikäli sulle ei ole paskempaa tekemistä, niin raahaappa itsesi Monnarille kuuden jälkeen. Jos ymmärrät mitään hyvästä joukkueurheiluviihteestä, niin takaan ettet tule pettymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti