perjantai 27. joulukuuta 2013

Bloginpitäjän paluu.


Yli vuosi hiljaiseloa tällä rintamalla. Siinä ajassa on kerennyt jokunen kuutio vettä virtaamaan  Tourujoessa ja passiinkin on tullut uusia leimoja erinäköisistä paikoista. Sormus on jostain ilmestynyt vasempaan nimettömään ja uutta omaisuutta (lue: lainaa) on kertynyt paritalollinen Palokkaan. Torppa luonnollisesti yhteisomistuksessa rakkausmussukan kanssa. Niin... ja farmariauto ja koira ja kaksi kissaa...Siis mitä vittua??

Jos tässä kohtaa painettaisiin rewind-nappulaa ja kelattaisiin kolme vuotta taaksepäin, niin enpä olisi uskonut olevani tässä tilanteessa. En missään nimessä valita, koska tämähän on enemmän kuin sata jänistä. Nainenhan on ihan liian hyvä mulle, mutta jostain syystä se tykkää musta kuin hullu puurosta. Omituinen miesmakuko?

Kolmisen vuotta sitten todellakin meni aika vauhdikkaasti. Samaa vauhtia jatkettiin myös niihin aikoihin kun aloitin tämän blogin pitämisen. Osasta lennokasta elämääni ovat päässeet tämänkin tyhmäilypalstan lukijat tavailemaan. Mä en ole koskaan välittänyt mitä ihmiset ajattelevat lukiessani näitä mun löpinöitä, koska tämä on ollut osaltaan jotenkin terapeuttistakin mulle. Miksi sitten olen ollut niin kovin hiljaa viimeisen vuoden?

Äsken istuin tossa sohvalla ja ajattelin, että olisipa mukavaa taas kirjoitella ajatuksiaan jonnekin. Miksi ei siis tähän vanhaan blogiini? Edellinen vuosi meni osittain Afganistanissa ja syyskuusta lähtien opiskellessa kotosalla. "A-maasta" en halunnut kirjoitella, koska niistä jutuista ei vaan kirjoitella. Eipä olisi ollut mitään erityistä kerrottavaakaan. Siitä siis johtui osaksi radiohiljaisuus. Ja syksy meni ikäänkuin opetellessa olemaan taas kotona "normaalissa elämässä" ja yrittäessä saada koppia keskeneräisistä opinnoista. Ei vaan irronnut ylimääräistä energiavaroista tähän hommaan.

Arkirutiinit ovat nyt kutakuinkin hallussa ja opiskelut hyvässä vauhdissa, joten sormet syyhysi taas kirjoittamaan. Tästä tää taas lähtee. Vitut kielioppivirheistä ja sanajärjestyksestä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti