perjantai 9. syyskuuta 2011

Nyytit!

Kassit, säkit, nyytit, pallit...Kiveksille on lukemattomia lempinimiä. Nyytit ovat siitä jännittävät miehisyyden merkit ja suvunjatkamisvärkit, että joskus tuntuu ettei niillä ole mitään muuta roolia kuin olla tiellä. Jokainen mies on varmasti kokenut hiertymät kassien takana pitkän urheilusuorituksen jälkeen ja eihän se kivalta tunnu. Mutta sillä hetkellä kun neitosen huulet koskettavat kassien silkkisen pehmeää, mutta ryppyistä ihoa, ja kappas vaan tuo tiellä olemisen ajatus tuntuu jotenkin järjettömältä ja unohtuu samantien.

Kiveksistä tehdään myös proteeseja. How about that? Jos sattuu niin ikävä mäihä, että iskee esim. kivessyöpä, niin eipä hätää jos ehtii leikkauspöydälle ajoissa. Vika on korjattu hetkessä ja kosmeettisen haitan korjaamiseksi voidaan alavatsan pohjalle asentaa proteesinyytti killumaan. Olen muuten kerran nähnytkin sellaisen livenä. Eräälle tuttavalleni "asennettiin" juurikin kivessyövän jälkihaminoissa tekopalli ja pakko myöntää ettei sitä erota aidosta.

Perjantaina 9.9. vietetään Syöpäsäätiön masinoimaa Taskubiljardipäivää.

http://www.taskubiljardi.fi

Kampanjan tarkoitus on saada miehet käpälöimään enemmän nyyttejään ja tulemaan niiden kanssa tutuksi eikä vaan monotonisesti tumputtaa vanha tuttu meisseli kädessä. Moni kivessyöpä saadaan taltutettua kunhan tauti vaan todetaan ajoissa. Tätä samaa kaavaa on rintasyövän kanssa tehty jo kymmeniä vuosia eli naisia on kannustettu tunnustelemaan rintojaan kyhmyjä etsien. Oli jo aikakin saada aikaiseksi kampanja, joka tähtää juuri kivesten käpälöinnin lisääntymiseen. Mun mielestä jokainen asennettu proteesinyytti on liikaa jos se olisi voitu estää palleja tunnustelemalla.

Eli hyvät herrat tutustukaa palleihinne ja pyytäkää daamejanne tekemään tuttavuutta säkkienne kanssa joskus antaumuksella ajan kanssa.

Ja lopuksi nyyttejä remixattuna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti