maanantai 19. syyskuuta 2011

Läskileiri

Tykkään ruuasta. Ja sen kyllä näkee. Reppua on kertynyt liikaa ja naamakin näyttää isolta koripallolta. No joku nyt alkaa tässä kohtaa hienostelemaan, että et sä Liimis ole läski, mutta vittu olenhan mä! Jos mies saa kopattua itseltään molemmat kämmennelliset muutakin kuin vatsanahkaa, niin eiköhän siinä ole vääränlaista tavaraa vatsalihasten peittona. Ja ihan liikaa...

Lommoposkista maileripoikaa musta ei saa tekemälläkään.  Aataminaikaisen painoindeksin mukaan 60 kg painamalla mun arvoni olisi 22,3 ja tuokin arvo on normaalipainoisen indeksin ylemmässä puoliskossa. Ja voin kertoa, että jos mä painaisin 60 kiloa, niin olisin aikamoinen vinkuheinä. Tällä hetkellä vaaka näyttää vajaan 75 kiloa ja en ole kuitenkaan aikuisten oikeasti lihava, joten jos nyt lähdetään siitä liikkeelle etten kuulu niihin yksilöihin joiden tarkastelussa painoindeksi on validi. Otan mittariksi siis vaatteiden istuvuuden ja oman silmän antaman arvion.

Oli miten oli, niin poskien on kavennuttava ja vatsan pienennyttävä. Piste.

Aloitin projektin tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Liikuntaa en oikeastaan pahemmin voi lisätä ja liikun kyllä ihan kohtuullisesti, joten syöminen ja veden juominen on otettava tarkasteluun. Syön mitä sattuu ja milloin sattuu, enkä juo vettä juuri yhtään. Ajattelin järkeistää noita kahta asiaa ja projektina onkin opetella syömään aamiaista ja välipaloja, sekä vähentää lounaan ja päivällisen annoskokoja ja -sisältöjä. Luonnollisesti alan myös kittaamaan vettä enemmän. Sen lisäksi ajattelin kokeilla Easy diet - annosruokia, joista olen kuullut paljon kehuja. Ensimmäinen tuotetestaus tulee koskettamaan juuri edellämainittuja tuotteita ja postaan sen piakoin tänne blogiini.

Eli "Liimis solakammaksi 2011" kamppis on alkanut ja asetan maltillisen tavoitteen saada elopainosta pois kolme kiloa vuoden loppuun mennessä. Eli uudenvuoden jälkeisen turvotuksen laskettua puntarin pitäisi näyttää 72 kiloa.

8 kommenttia:

  1. Tuotetesteissä luvattiin kyllä matkakaiutintestiä ihan ensimmäisenä.

    T. Pettynyt lukija

    VastaaPoista
  2. Pettyneelle lukijalle:

    Matkakaiutin tullaan testaamaan sen arvoisessa ympäristössä eli matkalla. Tämä kyseinen testimatka alkaa tämän viikon perjantaina, joten sekin testi julkaistaan pian.

    Toivottavasti tämä piristi synkentynyttä mieltäsi.

    Liimis

    VastaaPoista
  3. Tosta jos jättäis otsikosta sähköpallot pois niin toi kuulostaisi läskin ämmän kirjoittamalta. Iisitietti, ei ristus Liimis.

    Ja hymiöitä perään.

    Terveisin,

    Nimimerkki "Riku"

    VastaaPoista
  4. No hymiöitä tulee täältäkin. En nimittäin tajunnut hevonhelvettiä koko "Rikun" kommentista :) Mikä vitun lisitietti?

    Mut kauheesti tsemppiä "Rikulle"! ;)

    VastaaPoista
  5. Arvon Liimis, pyrin viittaamaan sarkastisesti mainitsemaasi Easydiet-tuotemerkkiin. Tämä selvästikin epäonnistui surkeasti.

    Mutta hei, tsemiä läskileirille! Itse olen vielä kieltovaiheessa.

    Terveisin,

    Nimimerkki "Riku"

    VastaaPoista
  6. Tai arvon bloginpitäjä ei vaan osannut lukea ja/tai ymmärtää lukemaansa :)

    Kiitos kannustuksesta. Vituikshan tämä menee, mutta kokeillaan :)

    VastaaPoista
  7. täytyy sanoa että tuo kolme kiloa on perseellään jo heti alkuunsa. Oma veikkaukseni on että kolmetoista tuolla menolla. Easydiet ei oo paskempi, tsemppii läski.

    VastaaPoista
  8. Ai että tässähän ihan herkistyy tunnelmallisen kannustuksen johdosta. Katotaan miten käy. Kolmetoista on kyllä aika optimistinen ja pidän ton kolme kiloa edelleen virallisena tavoitteena.

    VastaaPoista