lauantai 22. syyskuuta 2012

9000!

Enpä olisi uskonut, että tätä väsynyttä blogia jengi kävisi lukemassa edes showmielellä. Olinpa taas väärässä ja oikein huolella. Pieni, mutta ilmeisesti vihkiytynyt kööri näköjään lukee tätä oikein tuelta, koska 9000 lukukertaa pamahti rikki.

Pitää yrittää itsekin aktivoitua ja bloggailla vähän enemmän. Eihän mulle nykyään mitään kiinnostavaa tapahdu, koska en ole edes valtakunnassa. Ja en enää töhötä yön vilkkuvissa valoissakaan niin aktiivisesti kuin joskun muinoin, joten huikeita poikamieselämän tarinoita on turha odottaa. Ja vaikka mulla kotona asuukin melkonen kissa, niin sehän ei kuulu vittuakaan muille mitä Liimiksen perhe-elämän esiripun takana puuhataan. Mut sanon kuitenkin sen verran, että on se kyllä helmi mimmi!

Sen verran totean täältä lähes tuhannen metrin korkeudelta etelän auringon (tai itseasiassa kuun juuri nyt...) alta, että ikävöin perhettä, kavereita, kummipoikia, omaa saunaa, suihkua, vessanpönttöä ja sänkyä. Ja tietysti sitä omaa pirttihirmua...lav juu...

Jonkun mielestä oman suihkun ja vessanpöntön kaipaaminen on varmaan aika daijua meininkiä, mutta näin se kuulkaa vaan menee. Mut mä kerron siitä joku toinen kerta enemmän. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti