maanantai 10. syyskuuta 2012

Vedonlyönnillä vauraaksi?

Siinäpä vasta haave! Jotkut kuulema pystyvät päivätöidensä lisukkeena harjaamaan "taskurahoja" urheiluvedonlyönnillä, joten ajatus helppojen massien tekemisestä omalta sohvalta kiehtoo ihan helvetisti. Mut mikä vittu siinä on, että "varmat" kusee aina? Täh?

Itsekin olen asiaan jonkin verran perehtynyt ja alkaa kristallisoitumaan ainakin ne asiat mitä ei pidä tehdä. Mut aika monena iltana olen ihmetellyt miksi kuitenkin taas teen niinkuin ei pitäisi? Pidän itseäni vähintäänkin terävänä kaverina, mutta silti lyön päätäni virtuaaliseen hävittyjen vetojen seinään enemmän kuin soittelen voittajan viulua onnellisin sävelin. Miksi näin? Miksi en tyydy lyömään lapulle sitä yhtä voittajaa, tai sitä varmaa tuplaa hieman pienemmällä kertoimella? Ei vaan mene jakeluun...

No se on se ahneuden perkele mikä iskee siinä kohtaa kun pitäisi laittaa veto sisään. Tänäänkin kävi niin. Katselin fudiksen U-21 karsinnan matseja ja poimin sieltä mielestäni viisi aivan salettia voittajaa eli Tsekin, Slovakian ja Romanian sekä Tanskan ja Serbian. Tätä kirjoittaessa kolme ensimmäistä matsia ovat päättymässä rökälevoittoihin ja kaksi jälkimmäistä on ekalla jaksolla vahvasti suosikkien näpeissä. Noissa matseissa on aika pienet kertoimet, mutta niistä olisi rakentanut voittavia rivejä jos olisi ollut fiksu eikä ahne paska. No mitenkäs siinä sitten kävi...?

Aivoilin asioita vähän lisää ja katselin, että noista mun valkkaamista kuitenkin kusee joku ja sitäpaitsi kertoimet on niin pienet, että katellaas tohon joku hyvä matsi nostamaan kerrointa. Sieltähän löytyi huikea Bosnia-Saksa matsi, jossa Saksalla ei ole panosta kisapaikan selvittyä ja Bosnia taas hyvänä kotijoukkueena varmistaa kotivoitolla lohkon kakkossijan ja varman paikan kisoihin karsintojen parhaana kakkosena. Kerroinkin kotivoitolle oikein maistuva. Ja eikun se kyytiin valittujen varmojen kera ja pyöritellään niistä muutama hyvä lappu!

Matsin alkaessa Bosnia aloittaa Saksan persraiskauksen oikein huolella, mutta loppujen lopuksi huomataan taululla olevan 4-4 tasuri. Siis Saksaa vedeltiin dunkkuun oikein huolella aluksi, mutta kuten niin aina sieltä ne jodlaavat polvisukkamiehet taas kerran kusetti kaikkia. Ja vei mun fyrkat. Saatana!

Jos olisin pelannut omia, sekä tilastojen että ottelun panosten  mukaisia suosikkeja, niin olisin jonkin verran rikkaampi juuri nyt. No mutta kun en tehnyt...argh!

Anteeksi, mutta menen hakkaamaan päätäni taas kerran seinään. Saatana!



Toimituksen huomio: onneksi kyseessä on vain pienet kolikot eikä mittavat massit panos-osastolla.

2 kommenttia:

  1. Vedonlyönti on yksinkertaista: 1) pelaa singlekohteita 2) laadi tarkat prosenttiarviot otteluihin tai osta ne joltain, jolla on näyttää yli 1000 kohteen seuranta yli 100% palautuksella. 3) Pelaa vain ylikertoimisia kohteita eli joissa kerroin on suurempi kuin todennäköisyysarvio. 4) Etsi markkinoiden parhaat kertoimet. Vertailu onnistuu esim. www.betexplorer.com-sivulta. 5) Varmoja kohteita ei ole koskaan.

    VastaaPoista
  2. Juuri näin!

    Viittasinkin tuossa ylhäällä mitä ei pidä tehdä: "Itsekin olen asiaan jonkin verran perehtynyt ja alkaa kristallisoitumaan ainakin ne asiat mitä ei pidä tehdä. Mut aika monena iltana olen ihmetellyt miksi kuitenkin taas teen niinkuin ei pitäisi?"

    Sinkkuja pelaamalla olen saanut parhaat tulokset, mutta välillä iskee ahneus ja sen kyllä huomaa heti pelikassassa.

    VastaaPoista