maanantai 25. huhtikuuta 2011

25.4.2011 - ??.??.20??

Päätin tänään aloittaa urani menestyvänä bloggaajana. En tosin vielä ole saanut visiota kuinka tätä tulevaa menestystä mitataan, ja blogini aihepiiritkin ovat vielä hakusassa, mutta varmasti tullaan pysymään kolmekymppisen sählyääliön maailmankuvaan sopivissa aiheissa. Blogin nimeksi oli jo hetken aikaa tulossa "Sinkkuelämää ja sählypalloja", mutta se olisi kuulostanut liian tyttömäiseltä heteromiehen kirjoittamaksi. Mennään siis selityksillä ;)

Blogini nimestä voikin päätellä, että sähly näyttelee merkittävää osaa elämässäni. Oma aktiivinen  pelaajaurani rajoittuu alasarjoihin ja parhaat suoritukset tehtailin III-divarissa jo vuosia sitten. Lahjat eivät kuitenkaan riittäneet ja useinhan siinä käy niin, että lahjattomista pelaajista tulee joko tuomareita tai valmentajia. Oma lahjattomuuteni riitti molempiin, mutta ilmeisesti lahjatonkin pelaaja voi ymmärtää pelistä jotain valmentajana ja tästä todistusaineistona kaapissani kimaltaa mm. kultainen mitali muistona Suomen Cupin mestaruudesta.

Valmennusurani on tällä hetkellä jäissä, mutta tuomioita jaan edelleen kaukalossa enemmän tai vähemmän onnistuneesti. Niin ja sitä sinkkuelämää, aika reipashenkistä vieläpä, vietän myös enemmän tai vähemmän onnistuneesti.

Tervetuloa maailmaani joka varmasti sisältää sählypalloja ja selityksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti