lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kun kerran on pihalla, niin miksi ei tehdä samalla pihahommia?

Jokaisen sinkkumiehen pitäisi huolehti ulkoisesta habituksestaan. Eläinmaailmassa on tunnettu fakta, että koreilevat koiraat yleensä saavat parhaat naaraat. Onneksi se ei meillä ihmisillä mene ihan kuitenkaan noin, mutta on silti syytä pitää ulkoasunsa kunnossa. Sama pätee myös asuntoon niin sisä- kuin ulkopuolelta.

Kun kerran eräs tyttönen aiheutti mussa pientä värinää niin paljon, että meni pönttö sekaisin pariksi päiväksi ja pihalla oltiin kuin Karalahti maajoukkueesta, niin miksipäs ei käyttäisi tätä aikaa hyväksi ja tehdä piharemonttia!

Eilen raivosin kauhealla agrella etupihaltani juurakot ja kivet helvettiin tulevan kivipuutarhani tieltä. Tänään Villen kanssa tasoiteltiin alustaa ja levitettiin suodatinkangas ja maanantaina käväisen hakemassa kivet uuteen "puutarhaani". Pläntti ei tosin ole kuin noin 1,5x3,0 metriä, joten ihan maksimaalista terangia etupihalle ei olisi voinut rakentaa. Kumma juttu muuten miten pihahommat rauhoittaa mieltä.

Välikommenttina muuten tästä mysteerisestä daamista, että ilmeisesti toiset treffit ovat tulossa alkuviikosta. Saa nähdä miten äijän käy.

Mutta kohta muuten pelataan kiekkoa Slovakiassa. Suomi muuten pieksää Juutit 4-0 ja maalintekijöinä ovat Aaltonenx2, Immonen ja Komarov. Saa laittaa kupongille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti