tiistai 10. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, vanhat kujeet...?

Mukavaa kun on taas uusi vuosi. Kohdallani se on tapahtunut jo 35 kertaa, mutta aina se tuntuu yhtä hyvältä. Tämä vuosi on jotenkin erikoinen, koska kuluvana vuonna voin virallisesti tituleerata itseäni kolmivitoseksi. Loppuvuodesta tuo kyseinen ikä siis tulee täyteen ja joidenkin mittareiden mukaan olen ikämies. Tähän väliin pakko heittää ilmoille kysymys, että milloinkahan luonnettani vahvasti ohjaava pikkupoikamaisuus häviää...?

Tää vuosi on muutenkin lähtenyt aika mainiosti käyntiin. Juhlittiin hyvän ystäväni polttareita helvetin hyvällä seurueella, sain palkinnoksi hyvästä duunista pienen matkan Antwerpeniin ja tässä taitaa muutenkin asiat olla hyvällä tolalla. Vielä kun saisi univelat ja pienen flunssan tapettua, niin elämä olisi ekselenttiä.

Bloggaaminen on ollut melko hiljaista viimeisien viikkojen aikana, mutta eiköhän se tästä taas lähde. Happeenkin jätkät pelaa niin hyvin, että onhan niitäkin miehiä kehua retosteltava täällä, junnukisoista jäi pari hyvää jutunaihetta kirjoittamatta ja omalla surkeudella/parhaudella saa aina parit tarinat kirjoitettua.

Mukavaa kuluvaa vuotta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ikähän on vaan numeroita..Vai miten sitä sanotaan. Toivottavasti pikkupoikamaisuus ei häviä! :)

    VastaaPoista
  2. No sen häviämisen puolesta en lähtisi vetoja lyömään! :)

    VastaaPoista