tiistai 24. toukokuuta 2011

Yllärikutsu!

Joskus valtio yllättää oikein urakalla. Vasta palasin kertaamasta ja nyt jo oli uusi kirje odottamassa postilaatikossa Puolustusvoimien leimoilla. Everstiluutnantti Nönnönnöö kutsui minut ylentämis- ja palkitsemistilaisuuteen ja kutsu oli oikein kahdelle.

Kutsu sinänsä on mielenkiintoinen, sillä kutsussa ei mainittu mitään mun ylentämisestä enkä varsinaisesti usko saavani minkään ritarikunnan ristiäkään. Ja jonkinlainen sotilasansiomitali on kyllä täysin poissuljettu vaihtoehto. Pikku tiedustelu saman kutsun saaneelta kaverilta paljasti, että hänelle oli tullut ilmoitus ylennyksestä. Onnea vaan ylikersantti Pyrhönen!

Ylentämisestä tuli jonkin ihmeellisen aasinsillan kautta mieleen liigalisenssit. Tätä kirjoittaessa sekä Happee että Koovee ovat ilman liigalisenssiä. Mikäli joku ihmettelee lajia, niin kyseessä on siis säbä. Koovee on luvannut täydentää lisenssihakemustaan loppuviikon kokoustamisen jälkeen, mutta Happeen lisenssihakemus on vielä käsiteltävänä.

Muistaakseni lisenssiasiassa oli viimekin kaudella jotain ongelmaa, muta asia ratkesi lopulta Happeen kannalta suotuisasti. Toivottavasti tälläkin kertaa seura saa luottamusta Liigalta ja Monnarilla päästään hurraamaan ensikin kaudella molempia liigoja. †

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti