lauantai 14. toukokuuta 2011

Yllättäen...Granlund part III

Eilen tapahtui jotain todella koomista. Valtio tarjosi minulle ohjelmaa kertauksien merkeissä semifinaalin kahden ensimmäisen erän ajaksi ja minulla ei ollut mitään hajua mitä matsissa oli tapahtunut. Kun sotimisen jälkeen pääsin paikallisen teinihelvetin pubiosaston puolelle skriinien ääreen kolleegoiden kanssa pelille kysäisin, että mikäs pelissä on tilanne? Kaveri vastasi aika vaisusti, että 1-0 Suomelle ja Granlund pisti ilmaveivillä yläpesään. Vastasin vain, että älä helvetissä kuseta ja ei muuten pistänyt...

Kolmisen minuuttia tästä skriinille pamahtaa erätaukouusintana tilanne ja mä riehaannun ihan täysin täydessä kapakassa ja huudan kurkku suorana voi vittu saatanaa ja revin epäuskoisena tukkaa päästä äimistyneenä! Tollaset ujot 300 silmäparia katsoo mua hymyillen ja sain ikäänkuin sellaisen kollektiivisen hyväksyvän nyökkäyksen tilanteelle.

Onhan noita veivejä nähty ennnekin, mutta MM-välierässä ja millä tavalla!! Tajuaakohan Granlundin Mikke kuinka paljon pesää olisi irrotettavissa noilla otteilla...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti