keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

...jonoa juhannuksena...

Nythän se punnitaan. Siis onko jonoa juhannuksena heilattoman helluntain jälkeen. Onko vanhassa sananlaskussa vielä potku tallella vai joko nykyajan liberaalimmat tuulet ovat puhaltaneet vanhankansan sanoman hevonvituraan.

Helluntaina onnistuin härsimään ajoituksen aika raikkaasti. Perjantaina oli pesähommia, mutta sekin olisi pitänyt jättää lauantain ja sunnuntain väliselle yölle ja näinollen varmistaa kesän lemmentyöt. Nyt joutuu jännittämään maistellaanko piparia koko kesänä vai onko Puumalassa mökillä jonoksi asti naaraita. Tosin todettakoon, että helluntain jälkeenkin olen ollut rakkauden töissä eli tämä olisi voimakas puoltoääni piparilliselle kesälle.

Kuulin muuten pari viikkoa sitten duunissa, että olen limainen äijä ja yritän kaikkea mikä liikkuu. Erään erittäin nuoren kampaajaharjoittelijan mielestä ainakin. Olin kuulema yrittänyt iskeä hänenkin kaveriaan...Ei kyllä mitään hajua ketä...No ne ketkä mut tuntee paremmin tietävät, että arvostan enemmän parisuhdetta tai sen korvikkeena pitkäaikaisia "järjestelyjä" baarista kannettujen "yhden yön tiinojen" sijaan, enkä myöskään yhden yön tiinoja baarista pokaile omasta aloitteesta.

Jos nyt kuitenkin kylillä puhutaan mun olevan limainen joka paikan sutija, niin kumpi on kunniakkaampaa: a) yrittää elää maineensa mukaan ja oikeasti koko kesä jallittaa kaikkia ihmisnaaraita ikävälillä 16-55 vai b) yrittää torpata moiset huhut ja pitäytyä näyttäytymästä julkisella paikalla kenenkään daamin kanssa? Täh?

Jännityksellä lähden aamulla odottamaan Puumalan korsulle jonon muodostumista. Ja kuten kotimaisessa elokuvassa Hymypoika todettiin aikoinaan: "Kaikki panot kuvataan!"

Tai sitten ei...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti