torstai 14. heinäkuuta 2011

Kuhaillallista ja krokettia.

Huomenna se taas jatkuu! Nimittäin ICT 2011 ja toinen osakilpailu. Tällä kertaa kisataan Lappajärvellä ja odotukset kauden toiseen turnaukseen ovat korkealla! Ne tynnyrissä asuneet, jotka eivät tiedä mistä on kysymys voivat sivistää itseään allaolevasta linkistä.

http://www.internationalcroquettournament.com/

Tämä armoitettujen herrasmiesten laji on raskas ja vaativa. Ensinnäkin harva pelaaja pystyy tissuttelemaan ja pelaamaan turnauksen läpi korkealla suoritustasolla. Sen lisäksi pitää pystyä voittamaan kanssakilpailijoiden harjoittama todella raskas psyykkaus. Sitä voisi kutsua tutummin nimellä vittuilu. Luonnollisesti suurta mielenkiintoa herättävää urheilutapahtumaa seuraavien fanien jatkuva suosionosoitusten määrä on omiaan rusentamaan heikomman paineensietokyvyn omaavat yksilöt ja niinpä liiton myöntämien superlisenssien määrä on rajattu tälle kaudelle kuuteen. Harvassa ovat siis tämän lajin todelliset taitajat.

Tähän kovaan kahden päivän koitokseen pitää siis valmistautua kunnolla. Niinpä kävin eilen kalassa (yllättäen) ja sain saaliiksi kelpo kuhan. Tällä yksilöllä oli mittaa 49 senttiä ja siitä saakin todella huikeat kuhaillalliset kahteen kertaan. Ajattelin laittaa sen tillin, kerman, mausteiden ja voinokareen kanssa jälleen grilliin ja huuhtaista sen alas kylmän GeeTeen saattelemana. Ai että elämä tuntuu nyt kirjaimellisesti maistuvan! :)

Mä olen muuten ajatellut, että mustahan saisi hyvän miehen. Vielä kun joku mimmi tämän tajuaisi. Harva mies tarjoilee kuhaillallista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti