sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Saamamies vai pyyntipoika?

Kävin kalassa. Tai oikeastaan kahdella eri reissulla ja valtakunnan taimenkantaa on harvennettu kahdella yksilöllä ja nam kun on herkkua. Ajattelin valmistaa tänään grillissä foliossa taimenta sitruunapippurin, tuorejuuston ja tillin kera. Ja jos oikein villiksi heittäydyn, niin yritän vokotella jotain naarasta tällä iltapalukalla. Kyllähän se öinen kalareissu on saanut taas hormoonit hyrräämään ;)

Kalastaminen on kaikenkaikkiaan ihan saatanan mukavaa puuhaa. Nytkin kaverini ajoi Hesasta vuorokauden reissua varten Jytäkylään ja siitä jatkettiin Kapeenkoskelle. Yön pimeinä tunteina kun oli liian hämärää kalastaa juotiin pullo punkkua ja naukkailtiin miehekkäästi yrttisnapsia. Sillä hetkellä ajattelin, että elämä ei voisi olla enemmän mallillaan. Tosin aamulla realismin kylmä tuuli puhalsi aika rajusti päin näköä kylmien ja kosteiden kahluuhousujen pukemisen muodossa. Laavun penkillä takki peittona nukuttu yö saattoi jäytää paikkoja ja eikä ne kahluuhousut olleet muuten mitenkään erityisen lämpimät, mutta koska olen saamamies enkä mikään pyyntipoika, niin housut iskettiin jalkaan ilman suurempia rutinoita ja hetkeä myöhemmin tunsin veden viileyden PVC nylonin läpi nyyttejäni vasten. Eli se siitä elämän mallikkuudesta!

12 tuntia kalastaneena tyhjää, vittuuntuneena ja väsyneenä sekä selkärangan rutissessa uhkaavasti virrasta tärähtää ambulanssiin mittatane ja pienen taistelun jälkeen 41 senttinen laihapoika huilaa rannalla suolistettuna. Ja enää ei muuten vituttanut yhtään! :)

Saamisesta ja/tai saamattomuudesta muuten sen verran, että mua jaksaa naurattaa jotkut kommentit liittyen mun naamakirjastatuksiin. Jos laitan kysymyksen, että "mitäs tänään?" niin eiköhän joku jo siellä kommentoi, että taasko sä yrität saada seuraa itelles tms. Jos mä yrittäisin saada pesää naamakirjan välityksellä, niin enköhän mä ihan suoraan laittaisi että tulisko joku panee mua tai jotain vastaavaa. Tai sitten ihan vaan privaviesti jollekin "samanhenkiselle" neitoselle tyyliin, että mitäs sulla on illalla...

Ei mun jumalauta tarvi viriilinä ja kohtalaisen hyvällä supliikilla varustettuna miehenä Facebookista julkisesti seuraa itselleni etsiä. Ja tällä tarkoitan naisseuraa ei-platonisella pohjalla. Eiköhän saamamies saa muutakin kuin taimenia jos haluaa ja ilman naamakirjaa ;)

Ja kyllä! Aivan varmasti tulen jatkamaan naamiksen päivityksissäni heittämään mitä nyt sattuu sillä hetkellä päähän tulemaan. Ja jos joku ei ymmärrä mun sarkastista huumoria aiheeseen liittyen, niin lainatkaa kirjastosta sanakirja ja etsikään sieltä sarkasmin määritelmä. Ja pikku vinkki vielä: en ole pannut kaikkia naispuoleisia kavereitani. Eli jos vaikka julkisesti keskustelen jonkun daamin kanssa leffaan menosta, niin on erittäin todennäköistä suhteen olevan platoninen. Minä en vie "oikeita" treffejäni nettiin julkisesti pällisteltäväksi. Toivottavasti et sinäkään.

Olipas tilitystä, mutta joskus kyrpii olla maineensa orja. Tosin se taitaa olla itseaiheutettua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti