sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Seepravalinnat

Salibandyliitto ilmoittaa suuressa viisaudessaan näihin aikoihen valinnat ensi kauden tuomariryhmiin. Monelle piippaushommia harrastavalle kesä-heinäkuun vaihde on jännittävää aikaa, koska joku on aina jännittämässä nousua ylempään ryhmään ja jotkut ovat liipasimella joutuvatko alaspäin vievään hissiin.

Itse jännitin tuota pudottamista. Tällä kertaa viime kauden näytöt riittivät jatkopaikkaan liittoryhmässä eli ensi kaudella Passatti liikkuu ympäri Suomea miesten ykkösen pelipaikkakunnilla. Menin jatkoon kuulema rimaa hipoen eli jos ensi kaudella onnistumisten määrä jää vähäiseksi tulee lähtö lauluun. Sanotaan nyt se tässä julkisesti, että jos en onnistu ensi kaudella, niin saattaa olla aika lopettaa seeprahommat ja antaa nuorempien hoitaa hommat kotiin.

Tuttujen dumareiden piirissä putoaminen oli harmillisesti tämän kesän trendi. Ratkaisuja voisi spekuloida loputtomiin, mutta koska en tiedä päätösten vaikuttimia en lähde myös spekuloimaan asiaa. Harmittelen kavereiden puolesta asiaa ja toivon, että ensi kauden jälkeen tilanne on päinvastainen.

Harmittelun vastapainoksi mä olen ollut ihan äimistynyt tämän blogin lukijamäärän kasvamisesta. Perjantaina blogia kävi lukemassa yli 100 vierailijaa ja se on reilusti enemmän kuin olin ikinä ajatellut. Kun kurkkasin tilastoja, niin meininki oli hetken aikaa kun Ville Leinolla. Tosin Villellä on tollanen noin 20 miljoonaa syytä enemmän olla tyytyväinen, mutta silti olen kovasti otettu kaikesta saamastani palautteesta ja lukijamäärän kasvusta. Kiitos siitä ja yritän jatkossakin olla lukemisen arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti