tiistai 4. lokakuuta 2011

Lepää rauhassa Lasse Mäkinen





Huikea salibandypersoona Lasse Mäkinen menehtyi viime yönä Keski-Suomen Keskussairaalassa pitkällisen sairauden uuvuttamana. Lasse taisteli pitkään ja urheasti jo kerran voitetuksi luullun kamppailun vakavaa sairautta vastaan, mutta lopulta keho antoi periksi.

Valitettavasti minulla ei ollut kunniaa tuntea häntä henkilökohtaisesti hyvin vaan olimme tuttuja lajin parista. Vuosien aikana tuomitsin hänen otteluitaan kymmenittäin aina hänen juniorivuosiltaan lähtien ja mielikuva mikä Lassesta jää mieleeni on harvinaisen positiivinen. Hänen kaltaisiaan iloisia ja aina positiivisia kavereita tarvittaisiin enemmän tähän maailmaan ja hänen poisnukkumisensa on suuri menetys, joka koskettaa syvästi salibandy-yhteisöä.

Kaikista elämäni aikana tapaamistani henkilöistä Lasse kuului niihin harvoihin, jotka ovat tehneet suuren vaikutuksen pelkällä olemuksellaan ja positiivisuudellaan. Nykymaailmassa tuollaiset ihmiset ovat todella harvinaisia.

Tahdon ilmaista osanottoni Lassen perheelle, ystäville ja muille läheisille sekä toivoa jaksamista tämän  suuren menetyksen kohdatessa.

Lassen muistolle:

"Although you're gone
In memories you shall live on
Asleep... In peace now rest
The weight of the world is off your chest"

1 kommentti:

  1. Kunnia myös niille ketkä muistavat Lassea tällä tavalla.

    VastaaPoista