torstai 10. marraskuuta 2011

Tarakat!

Tykkään vilpittömästi tämän hetken muotivirtauksista. Erityisesti silmiäni ihastuttaa tyttärien suosimat ratsastushousut sekä muutenkin tällä hetkellä katukuvassa vahvasti esillä oleva tyköistuva housupukeutuminen. Jos kerran on kaunis pylly, niin miksi piilotella sitä ja juuri tällä hetkellä housumuoti ei takapuolia pahemmin peittele. Can I get amen!

Eipä tarvitse olla kovin maaginen mentalisti oivaltaakseen, että olen persemies. Heteromiehet jaetaan perinteisesti joko tissi- tai persemiehiin ja meikä liputtaa vahvasti tarakoiden puolesta. Kauniisti muodostunut pylly on vaan mielestäni erittäin kaunis asia ja taitaapa asia olla niin, että sen saaminen synnyinlahjana ei ole niin yleistä kuin ylempänä kroppaa kumpuilevien naisellisten ulokkeiden saaminen. Kiinteä pylly kertoo yleensä kantajastaan ainakin sen, että liikunnallisuutta löytyy eli takamuksesta pidetään huolta ja ehkäpä siihen kuntoon pääsyyn on tehty duunia paljonkin erilaisten hikiliikuntaharrasteiden parissa.

Vaikka itse pidän pienistä ja kiinteistä pyllyistä, niin tässä kohtaa rakkaat tyttäret on pakko todeta kaikenlaisten takapuolien olevan yleismaailmallisesti miesten makuun. Olen satavarma siitä, että jokaiselle pyllytyypille löytyy jopa fanaattista kannattajakuntaa - olipa peppuosasto sitten kapeampaa tai leveämpää ja minkä muotoista vaan. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on miten peppunsa kantaa eli ole ylpeä tarakastasi olipa se sitten millainen vaan.

2 kommenttia:

  1. Aika pinnallista tekstiä, jos sul on oikeesti haluja löytää joku kiva OIKEA AITO nainen rinnalle...
    Jatka vaan pyllyjen tsekkailua.

    VastaaPoista
  2. Nyt on tainnut arvoisalta anonyymiltä lukijalta mennä puurot ja vellit sekaisin. Kiinnititkö huomiota viimeiseen kappaleeseen ja erityisesti viimeiseen lauseeseen? Ehkäpä se viestini löytyy sieltä...

    Mainittakoon nyt vielä se, että tässä tapauksessa pylly on vain osa kokonaisuutta jota kutsutaan naiseksi. Ja se kokonaisuus ratkaisee - ei yksittäinen osanen.

    Tuosta sinun kommentistasi voisi päätellä ettet pidä hyväpyllyisiä naisia oikeina ja aitoina. Minä ihan luulin, että ihmisen "aitouden ja oikeuden" määritelee aivan muut seikat kuin se millainen takamus sattuu olemaan...

    Kerro minulle rakas anonyymi kommentoija olenko ollut väärässä kaikki nämä vuodet?

    VastaaPoista